AVOKADO

En fettsyra som används i många naturliga och ekologiska produkter då den återfuktar kroppen och huden inifrån och ut. Avokadons antioxidanter skyddar också huden mot för tidigt åldrande.

ARGANOLJA

Trendig, exklusiv olja som dyker upp i allt fler skönhetsprodukter. Utvinns ur arganträdet som bara växer längs Marockos sydkuster. Är läkande och lugnande för huden.

DRUVKÄRNEOLJA

Skyddar mot nedbrytning av kollagen och elastin. Ger uppmjukande effekt i många handcremer och läppprodukter.

GURKEXTRAKT

Svalkande och antiinflammatoriska egenskaper för huden, perfekt på svullen och stressad hy.

GOJIBÄR

En nykomling i skönhetssammanhang. Har används i kinesisk medicin i århundraden för sin extremt höga andel antioxidanter. Bären har antiinflammatoriska och lugnande egenskaper, perfekt för känslig hy.

GRÖNT TE

En av världens bästa antioxidantkällor - skyddar huden mot åldrande, miljöpåfrestningar och stärker immunförsvaret.

KAKAOSMÖR

Utvinns ur rostade kakaofrön, smälter i kontakt med kroppstemperatur och har uppmjukande effekt. Är därför mycket populärt i kroppscremer och läppbalsam.

LAVENDELOLJA

En fantastisk olja med många läkande egenskaper. Lugnande, antibakteriell, uppstramande och läkande - lavendel är en superhjälte i skönhetsbranschen.

MANDELOLJA

Kallpressad olja från mandel har en silkeslen och läkande egenskap på torr vinterhy.

SHEASMÖR

En superpopulär vitamin - och antioxidantrik återfuktare i lotion och creme. Utvinns ur frukten från kariteträdet och har läkande egenskaper på torr och skadad hy.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar